Η Εταιρία

Εταιρεία Ενοικίασης Αυτοκινήτου Άνδρος – Σχετικά με Εμάς

Καλώς ήρθατε στην Avance Andros, την πρωτοπόρο εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που βρίσκεται στο Λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο.

Στην Avance Andros, πιστεύουμε ότι ο ταξίδι σας ξεκινά με το κατάλληλο όχημα. Με πάθος για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και ασφαλών μεταφορών, είμαστε ένα αξιόπιστο όνομα στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο νησί εδώ και χρόνια.

Η Δέσμευσή μας:

Ποικιλία Οχημάτων υψηλής ποιότητας: Διαθέτουμε μια ποικιλία καλά συντηρημένων οχημάτων για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη. Από μικρά αυτοκίνητα ιδανικά για την εξερεύνηση των στενών δρόμων του νησιού μέχρι ευρύχωρα SUV ιδανικά για οικογενειακές περιπέτειες, έχουμε το κατάλληλο όχημα για το ταξίδι σας.

Ασφάλεια Πάνω απ’ όλα: Η ασφάλεια σας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Εξασφαλίζουμε ότι κάθε όχημα περνάει από λεπτομερή καθαρισμό και συντήρηση πριν κάθε ενοικίαση, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την εξερεύνηση της Άνδρου με αίσθηση ασφάλειας.

Ευκολία: Κατανοούμε την αξία μιας άνετης ταξιδιωτικής εμπειρίας. Γι’ αυτό προσφέρουμε δυνατότητες online κρατήσεων, κάνοντας εύκολο για εσάς να κλείσετε το ενοικιαζόμενο όχημά σας από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

Τοπική Εμπειρία: Ως ντόπιοι, περηφανευόμαστε που μοιραζόμαστε την εμπειρία μας για την Άνδρο. Είτε ψάχνετε για κρυμμένες παραλίες, οδήγηση μέσα σε γραφικά τοπία ή τα καλύτερα μέρη για φαγητό, η ομάδα μας είναι εδώ για να σας οδηγήσει στα κρυμμένα μαγικά του νησιού μας.

Ικανοποίηση του Πελάτη: Η ικανοποίησή σας είναι η προτεραιότητά μας. Αποσκοπούμε στο να υπερκεράσουμε τις προσδοκίες σας με φιλική εξυπηρέτηση και προσωπική προσοχή, εξασφαλίζοντας ότι η περιπέτειά σας στην Άνδρο θα είναι απλά εκπληκτική.

Ανακαλύψτε την Άνδρο με την Avance:

Ελάτε και εξερευνήστε το μαγευτικό νησί της Άνδρου με την Avance Car Rental. Είτε είστε εδώ για μια χαλαρή παραθαλάσσια απόδραση, πολιτιστική εξερεύνηση, είτε για outdoor περιπέτειες, είμαστε εδώ για να κάνουμε πραγματικότητα τα ταξιδιωτικά σας όνειρα.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Avance Andros Car Rental. Ας ξεκινήσουμε μαζί ένα αξέχαστο ταξίδι.