Ενοικίαση Αυτοκινήτου Άνδρος Λιμάνι – Ε&Α

Συχνές Ερωτήσεις – Avance Andros

Ποια είναι η ελάχιστη ηλικία που απαιτείται για την ενοικίαση αυτοκινήτου;

Η ελάχιστη ηλικία που απαιτείται για την ενοικίαση αυτοκινήτου με την εταιρεία μας είναι 21 χρονών!

Χρειάζεται να έχω κράτηση για να ενοικιάσω αυτοκίνητο στην Άνδρο;

Αν και δεν είναι απολύτως απαραίτητο να έχετε κράτηση, σας συνιστούμε θερμά να κάνετε μία εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου που επιθυμείτε και να διευκολύνετε τη διαδικασία ενοικίασης.
Η κράτηση με την Avance Andros Rent A Car είναι εύκολη και μπορεί να γίνει online ή επικοινωνώντας απευθείας με την ομάδα μας. Αποσκοπούμε στο να παρέχουμε μια άνετη και εύκολη εμπειρία ενοικίασης για τους πελάτες μας και η ύπαρξη κράτησης εξασφαλίζει ότι όλα είναι προετοιμασμένα για την άφιξη σας.
Αν έχετε συγκεκριμένες ημερομηνίες στο μυαλό σας για το ταξίδι σας στην Άνδρο, σας συνιστούμε να κάνετε μια κράτηση το συντομότερο δυνατό για να εξασφαλίσετε το προτιμώμενο αυτοκίνητο σας και να διασφαλίσετε μια απαλλαγμένη από άγχος διαδικασία ενοικίασης.
Αν έχετε οποιεσδήποτε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια με την κράτησή σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να κάνουμε την εξερεύνηση της Άνδρου αξέχαστη και χωρίς προβλήματα.

Ποια έγγραφα χρειάζομαι για να ενοικιάσω ένα αυτοκίνητο από την εταιρεία σας;

Για να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από την εταιρεία μας Avance Andros, θα χρειαστούμε μόνο από εσάς:

1.Ένα ισχύον Δίπλωμα Οδήγησης
2.Ταυτότητα ή Διαβατήριο
3.Πιστωτική Κάρτα (Visa ή MasterCard)
Μετά την υπογραφή της Σύμβασης Ενοικίασης, είστε έτοιμοι να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας από εμάς και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο νησί της Άνδρου.

Είναι ασφαλές να οδηγείτε στο νησί της Άνδρου;

Η οδήγηση στην Άνδρο είναι γενικά ασφαλής και απλή, ειδικά αν τηρείτε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και είστε προσεκτικοί. Το νησί διαθέτει ένα δίκτυο καλά συντηρημένων δρόμων που συνδέουν τις κύριες πόλεις, χωριά και δημοφιλείς αξιοθέατα.
Με την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου από την Avance Andros, θα έχετε ένα αξιόπιστο όχημα για να πλοηγηθείτε στους δρόμους του νησιού και να απολαύσετε την ελευθερία να εξερευνήσετε στο ρυθμό σας. Τα καλά συντηρημένα αυτοκίνητά μας και η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να εξασφαλίσουν την ασφάλειά σας και να παρέχουν βοήθεια αν χρειαστεί.
Αν έχετε οποιεσδήποτε συγκεκριμένες ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με την οδήγηση στην Άνδρο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε την εμπειρία σας στην Άνδρο ασφαλή και αξέχαστη.

Πόσο μεγάλο είναι το νησί της Άνδρου;

Η Άνδρος είναι το βορειότερο νησί του αρχιπελάγους των Κυκλάδων στην Ελλάδα. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μετά τη Νάξο και έχει έκταση περίπου 380 τετραγωνικά χιλιόμετρα (147 τετραγωνικά μίλια). Το νησί είναι περίπου 40 χιλιόμετρα (25 μίλια) μακρύ και 16 χιλιόμετρα (10 μίλια) πλατύ στο πλέον ευρύ σημείο του.
Αν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια με την ενοικίαση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνουμε την εξερεύνησή σας στην Άνδρο όσο το δυνατόν πιο ομαλή και ευχάριστη!

Χρειάζεται να ενοικιάσω αυτοκίνητο για να εξερευνήσω το νησί της Άνδρου;

Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου συνιστάται για την εξερεύνηση του νησιού της Άνδρου, καθώς προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία για να ανακαλύψετε όλα όσα προσφέρει το νησί. Αν και υπάρχουν δημόσια μέσα μεταφοράς στο νησί, όπως λεωφορεία, ενδέχεται να μην καλύπτουν όλες τις απομακρυσμένες ή λιγότερο τουριστικές περιοχές που ίσως θέλετε να επισκεφθείτε.
Επομένως, αν και δεν είναι απολύτως απαραίτητο να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, η ύπαρξη ενός θα ενισχύσει σημαντικά την εμπειρία σας στην Άνδρο, δίνοντάς σας την ελευθερία να αφοσιωθείτε πλήρως στην ομορφιά και τη γοητεία του νησιού.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην Avance Andros Rent A Car για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια στην επιλογή του ιδανικού οχήματος για την εξερεύνηση σας στην Άνδρο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνουμε το ταξίδι σας αξέχαστο!

Χρειάζεται να ενοικιάσω ένα 4x4 Jeep για τους δρόμους της Άνδρου;

Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να ενοικιάσετε ένα 4×4 Jeep για τους δρόμους της Άνδρου, μπορεί να είναι χρήσιμο ανάλογα με τα ταξιδιωτικά σας σχέδια.
Η Άνδρος έχει μια ποικιλία συνθηκών οδήγησης, από καλά ασφαλτοστρωμένους δρόμους έως πιο ανώμαλα και χωμάτινα μονοπάτια, ειδικά αν σχεδιάζετε να εξερευνήσετε ορισμένες από τις πιο απομακρυσμένες ή λιγότερο γνωστές τοποθεσίες. Αν κυρίως κινείστε σε κεντρικούς δρόμους και επισκέπτεστε δημοφιλή τουριστικά σημεία, ένα κανονικό αυτοκίνητο μπορεί να είναι αρκετό. Ωστόσο, αν σχεδιάζετε να εισέλθετε σε πιο απομακρυσμένες περιοχές ή θέλετε την ευελιξία να εξερευνήσετε τις λιγότερο προσβάσιμες περιοχές του νησιού, η ενοικίαση ενός 4×4 Jeep μπορεί να ενισχύσει την εμπειρία σας και να σας προσφέρει ηρεμία.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην Avance Andros Rent A Car για εξατομικευμένες συμβουλές βασισμένες στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ταξιδιού σας και τις προτιμήσεις σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το τέλειο όχημα για την περιπέτειά σας στην Άνδρο!

Ποια είναι η πολιτική μας σχετικά με την ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου;

Στην Avance Andros, προσφέρουμε ολοκληρωμένη ασφάλιση για την απόλυτη ηρεμία σας κατά τη διάρκεια της ενοικίασης του αυτοκινήτου σας.
Η ασφάλισή μας περιλαμβάνει την κάλυψη για ατυχήματα (collision damage waiver – CDW) και προστασία κατά της κλοπής, εξασφαλίζοντας ότι είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος ή κλοπής του οχήματος.Επιπλέον επιλογές ασφάλισης ενδέχεται να είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ασφαλισή μας και τις επιλογές κάλυψης.

Έχετε οχήματα με 7 θέσεις;

Ναι, διαθέτουμε οχήματα με 7 θέσεις! Είτε ταξιδεύετε με την οικογένεια σας είτε με μια παρέα φίλων, τα οχήματά μας με 7 θέσεις παρέχουν άνετο χώρο για όλους.
Καλέστε μας για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητά μας και να κάνετε κράτηση για το όχημα σας με 7 θέσεις.

Προσφέρεται επίσης αυτόματα αυτοκίνητα;

Ναι, προσφέρουμε διάφορα αυτόματα αυτοκίνητα.
Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε για τις προτιμήσεις σας κατά την κράτηση σας, και θα σας διασφαλίσουμε το τέλειο αυτοκίνητο για την περιπέτειά σας στην Άνδρο.

Προσφέρετε καθίσματα αυτοκινήτου για παιδιά και μωρά;

Ναι, προσφέρουμε καθίσματα αυτοκινήτου για παιδιά και μωρά για την ευκολία σας.
Στην Avance Andros κατανοούμε τη σημασία της ασφάλειας για τους μικρούς μας επιβάτες. Μπορείτε να ζητήσετε καθίσματα αυτοκινήτου για παιδιά και μωρά με επιπλέον κόστος κατά την κράτησή σας, και θα εξασφαλίσουμε ότι είναι έτοιμα για εσάς όταν παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας.

Πού βρίσκονται τα γραφεία μας στην Άνδρο;

Τα γραφεία μας βρίσκονται βολικά στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο.
Μπορείτε να μας βρείτε ακριβώς στο λιμάνι, κάνοντας εύκολη την παραλαβή του ενοικιαζόμενου σας αυτοκινήτου και την έναρξη της περιπέτειας σας στην Άνδρο χωρίς καθυστέρηση.